Умови публікації наукових статей

Вимоги до публікацій. Формат - pdf

Требования к публикациям. Формат - pdf

Для опублікування статті у електронному науково-практичному журналі Випуск 19/2018 необхідно надіслати електронною поштою до редакції журналу не пізніше 25 травня 2018 року наступні матеріали:

1. Довідку про автора (посилання).

2. Статтю, оформлену згідно вказаних вимог, надіслати в електронному вигляді на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , до статті також слід додати:

- підготувати авторський реферат статті англійською мовою для розміщення на веб-сайті видання за допомогою вказівок (авторський реферат статті повинен містити: прізвище та ініціали автора, звання або посаду, місце роботи або навчання, назву статті, стислий зміст статті мінімальним обсягом 300-350 слів). Переклад англійською мовою повинен бути достовірним (не машинним). При наявності проблем з достовірністю перекладу, редакція може допомогти у їх вирішенні;

- для осіб, які не мають наукового ступеню, – додатково надсилають відскановану рецензію наукового керівника чи рецензію особи, яка має науковий ступінь (підпис рецензента повинен бути завірений у відділі кадрів установи або печаткою факультету (інституту)).

Після отримання підтвердження від редколегії про прийняття статті до публікації надаються реквізити для сплати публікаційного внеску.
- надіслати відскановану квитанцію про сплату вартості публікації наукової статті. Вартість публікації становить 350 гривень (до 20 сторінок включно). Публікаційний внесок покриває витрати, пов’язані з редагуванням статей, макетуванням журналу, а також поштовою пересилкою довідки про опублікування статті.

Редакція протягом двох тижнів після затвердження статті направляє автору поштою довідку затвердженої форми про прийняття статті до публікації у журналі за підписом головного редактора, завірену печаткою.

Безкоштовно публікуються:
- рецензії на монографії, підручники, навчальні посібники;
- анонси наукових подій;
- статті іноземних авторів.